Team-Agro-NL_beeldmerk

15 augustus

Dag van de Agrarische Medewerker

Dinsdag 15 augustus is het weer de door Team Agro NL uitgeroepen ‘Dag van de Agrarische Medewerker’. Voor boeren, tuinders en vissers hét moment om waardering te laten blijken aan alle medewerkers op hun agrarische bedrijven. In 2020 werd deze speciale dag, halverwege de oogstmaand augustus, voor het eerst gelanceerd en beleeft nu een vierde editie.

Het lijkt zo vanzelfsprekend dat jaarrond de winkelschappen vol liggen met genoeg en gezond voedsel, vrolijke bloemen en groene planten. Middels constante inzet en aandacht zorgen boeren, tuinders, vissers én dus alle medewerkers in die agrarische sector, dagelijks voor onze groenten, fruit, zuivel, vlees, vis en bloemen/planten.

Kaarten-actie

Agrarische medewerkers zijn onmisbaar voor de ondernemers. Zo bieden zij hulp bij het binnenhalen van de oogst, zorgen ze voor alle dieren; melken bijvoorbeeld de koeien als de boer ziek is of op vakantie gaat. Vaak ook nemen ze werkzaamheden als schoonmaak en onderhoud van machines en gebouwen voor hun rekening. Dat was in 2020 voor Team Agro NL reden om middels een speciale dag de medewerkers eens in het zonnetje te zetten.

De 15e augustus is nu definitief uitgeroepen tot ‘Dag van de Agrarische Medewerker’. De agrarische werkgevers kunnen naar eigen voorkeur aandacht besteden aan de dag. Bijvoorbeeld met hashtag #DagVanDeAgrarischeMedewerker in een post op hun eigen sociale media-accounts. Natuurlijk kunnen medewerkers worden verrast met iets lekkers, een attentie of via een geschreven tekst op onze postkaart, speciaal voor deze dag ontworpen! Via onderstaande knop kan de kaart door iedereen worden gedownload om digitaal of fysiek te gebruiken.

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?