Training Coole Boeren

Effectief communiceren kun je leren

 

Joyce Boerkool | Coole Boeren CommunicatieIk ben geen Coole Boer, maar wel een Boerkoel. Mijn naam is Joyce Boerkoel en ik help boeren met effectief communiceren.

Boeren en boerinnen zijn trots op wat zij produceren, met passie voor gewassen en liefde voor hun dieren. Ze delen dit graag met de burgers, buren, toeristen en sociale media.

 

Boeren onderling kunnen vaak prima met elkaar communiceren, maar met anderen botert het niet altijd. Dat komt o.a. door onbegrip, misverstanden en valse aannames. Het lukt boeren niet altijd hun eigen verhaal te vertellen en ze raken tijdens hun verhaal verwikkeld in een discussie die strandt in een negatieve sfeer; of ze schieten in de verdediging waardoor de relatie verstoord raakt.

 

 • Ben jij een boer en herken jij je in dit verhaal?
 • Zou je graag vaker begrepen worden?
 • Wil je aan de slag met praktische oefeningen?

 

Meld je dan nu aan voor de Coole Boeren training!

Met de cursus ‘Coole Boeren’ krijg je in één avond meer inzicht in de manier waarop je overkomt bij burgers en krijg je handige tips hoe je dit kunt verbeteren. Ik ben opgegroeid in de Randstad en spreek zowel privé als zakelijk veel met boeren. Vanuit mijn kennis en ervaring zal ik tijdens de cursus de deskundige begeleiding verzorgen.

 

Investeren in verbinding

De cursus kost 100 euro, inclusief accommodatie en drankjes. De cursus is eveneens beschikbaar voor groepen en organisaties. Informeer bij interesse via het formulier naar de mogelijkheden.

Aanmelden of meer informatie?

  Ik wil *:

  Gewenste datum training: *

  Lid van LTO Noord of POV? *

  Alle verplichte velden met een * sterretje ingevuld?

  Hieronder enkele voorbeelden…