Team-Agro-NL_beeldmerk

ABZ Diervoeding doneert ruim 3.100 euro aan Team Agro NL

Team Agro NL heeft in maart, tijdens de Algemene Ledenvergaderingen van ABZ Diervoeding, in het hele land presentaties gehouden over onze missie voor de promotie van de Nederlandse land- en tuinbouw en de noodzaak om de krachten te bundelen en samen te werken met elkaar. De avonden waren een groot succes en hebben geleid tot een donatie aan Team Agro NL, van ABZ Diervoeding van in totaal 3.160 euro! 

ABZ als bedrijf steunt Team Agro NL dit jaar met 2.000 euro en de buitendienstmedewerkers van de veevoederfabrikant uit Nijkerk haalden zelf ook nog eens 1.160 euro op. De cheque namens de buitendienst werd deze week door commercieel directeur Cor van Dijk van ABZ overhandigd aan penningmeester Henny Verhoeven, van Team Agro NL.

Meer donaties

Eerder dit jaar ontvingen wij ook al donaties ter waarde van 400 euro van Hermans Suikermaïs BV en Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal (De Oosthof). Deze bedrijven kiezen elk jaar een goed doel en dit jaar was dat Team Agro NL. Wij zijn hier heel blij mee en bedanken iedereen voor deze mooie bijdragen.

Wilt u als bedrijf ook een donatie doen, of meer weten over de missie van Team Agro NL? Neem dan contact met ons op via: contact@teamagro.nl.

Direct een donatie doen kan via: www.teamagro.nl/steunen 

Andere nieuwsberichten

Een update over 2023!

Minister Adema getuige van verkiezing opvolger

Team Agro NL gaat weer op reis!

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?