Team-Agro-NL_beeldmerk

Team Agro NL met gouden trekker bij opening Tulpenroute Flevoland

De gouden trekker van Team Agro NL speelde zaterdagmorgen 13 april een prominente rol bij de opening van de Tulpenroute Flevoland.

De gouden trekker is tot en met 5 mei de blikvanger tijdens de Tulpenroute. Namens Team Agro NL waren bestuurslid Jaap Lodders en boerenambassadeur Karin Bergmans bij de opening.

In juli reikt Team Agro NL de Gouden Trekker Award uit aan een niet-boer(in), die zich hard maakt voor de agrarische sector. ,,Wij als boeren en tuinders willen graag waardering van de burger, maar wij willen die waardering ook teruggeven. Dat doen wij in de vorm van deze award”, zegt voorzitter Geertjan Kloosterboer van Team Agro NL.

De award bestaat uit een kunstwerk van een gouden trekker. Dit is een beeldje gemaakt door de Veluwse kunstenaar Gerrit van Emous. Esther Broug (Boerenfluitjes), Yvon Jaspers, Bennie Jolink (Normaal), Gert Jan Kiers (Demoslager), de Zwarte Cross en Willem Alexander en Maxima zijn de zes genomineerden voor de eerste award, die in juli tijdens de Zwarte Cross wordt uitgereikt.

Stemmen kan nog steeds via www.goudentrekker.nl.

Andere nieuwsberichten

Boerenerven gezocht voor RondjeKavelpad 2024

BoerEnLunch 2024 Heerlijk lunchen op de boerderij

Heerlijke boerderijlunch voor honderden Overijsselse leerlingen

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?