Aanmelden #rondjekavelpad 2023 van start!

Aanmelden #rondjekavelpad 2023 van start!

#Rondjekavelpad 2023

Met de zomer in aantocht, organiseren wij van Team Agro NL samen met LTO opnieuw verbindende zomeractiviteiten.

Boeren nodigen buren, burgers, buitenlui en lokale politici uit om hun bedrijf te bezoeken. Bezoekers krijgen een rondleiding van de boer en/of boerin, waarbij ze alles te weten komen over het bedrijf en de ‘kavel’.

De boeren van Nederland vinden het belangrijk om te laten zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat op een land- en tuinbouwbedrijf. Of het nu gaat om geitenhouders of paprikatelers, tijdens de zomervakantie kan iedereen deelnemen aan het #rondjekavelpad.

Mensen kunnen rechtstreeks een afspraak maken met de boerderij van hun keuze, waardoor deelname eenvoudig en ontspannen is. Als boer bepaal je zelf hoe vaak en op welke tijden de rondleidingen beginnen.

Het doel: Burgers betrekken bij voedselproductie & het leven op het platteland.

Resultaat: De drempel voor een bezoek aan de boer verlagen; 9 van de 10 bezoekers zijn reuze enthousiast, waarderen ons werk en schrikken van de regels.

Wanneer: In juli en/of augustus

Wil je deelnemen aan de actie #rondjekavelpad?

Aanmelden kan zowel via het formulier op onze website als de website van LTO Noord (www.ltonoord.nl). Bepaal zelf hoe vaak, welke dagen en welk tijdstip jij meedoet aan #rondjekavelpad. Aanmelden kan tot 30 juni.

De meesten beginnen op tijd (19.00 à 19.30 uur), zodat mensen hun kinderen mee kunnen nemen. Twee uurtjes is in de meeste gevallen ruim voldoende.

Koffie en thee wordt gewaardeerd, maar daar kun je ook gerust een bijdrage voor vragen.


Bekijk hier de bedrijven die zich al hebben aangemeld.

De lijst wordt wekelijks geüpdatet.

Wij hopen wederom op een gezellige en mooie zomer met veel prachtige kavelrondjes!

Heb je een vraag? Stuur dan een mail naar contact@teamagro.nl


Zodra de nodige aanmeldingen van land- en tuinbouwbedrijven binnen zijn, zullen wij het aanbod voor ’t #rondjekavelpad verzamelen op een pagina. Via deze pagina kunnen bezoekers zich rechtstreeks bij de aangemelde bedrijven melden voor deelname. Volgens de privacywet dienen we jou dan wel eerst om toestemming te vragen de ingestuurde gegevens te publiceren. Vandaar het vinkje boven de button in het formulier.


Inschrijfformulier

    Mensen kunnen contact opnemen via:

    Geen reactie's

    Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.