Team-Agro-NL_beeldmerk

Actie ´LNV-ambtenaren de boer op´ opgeschort

Er zijn naar aanleiding van de oproep om de ambtenaren van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit op de boerenerven uit te nodigen veel positieve reacties bij ons binnen gekomen.

 

Verplaatsen

Helaas, naar aanleiding van de aangescherpte landelijke COVID-19 maatregelen en adviezen van het kabinet, hebben we samen met het ministerie besloten de oktoberactie #BoerZoektAmtenaar te verplaatsen.

 

100 LNV-ambtenaren de boer op

Een mooie lijst is samengesteld van 100 boeren en tuinders die zich beschikbaar te stellen als gastbedrijf. En ruim 100 LNV-medewerkers hebben zich aangemeld om langs te gaan bij boeren, tuinders en vissers.

Team Agro NL haalt Den Haag naar de boeren

Een passend moment

Maar van uitstel komt geen afstel! Samen gaan we op zoek naar een passend moment voor de actie. Dan gaan vele ambtenaren ‘de boer op’ voor een stage en een goed gesprek.

Boerenambassadeurs werken aan gezamenlijke boodschap

Team Agro NL staat voor verbinding tussen boer en burger en openheid over het echte boerenwerk. Binnen Team Agro NL hebben de boerenambassadeurs als Nederlandse voedsel- en bloemenmakers de handen ineen geslagen voor een krachtige sectorpromotie. Zo wordt gewerkt aan een gezamenlijke boodschap vanuit de hele agrarische sector.

Andere nieuwsberichten

Heerlijke boerderijlunch voor honderden Overijsselse leerlingen

Een update over 2023!

Minister Adema getuige van verkiezing opvolger

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?