Team-Agro-NL_beeldmerk

Boeren bedanken agrarische medewerkers

Zondag 15 augustus wordt door Team Agro NL wederom uit geroepen tot ‘Dag van de Agrarische Medewerker’. Voor boeren, tuinders en vissers een moment om waardering te laten blijken aan alle medewerkers op hun agrarische bedrijven. Vorig jaar werd de speciale dag op de 15e voor het eerst gelanceerd en heeft nu met deze herhaling een vaste plek op de kalender gekregen.

Het lijkt vanzelfsprekend  dat jaarrond de winkels vol liggen met genoeg en kwalitatief goed voedsel en bloemen. Middels constante inzet en aandacht zorgen boeren, tuinders, vissers én alle medewerkers in de agrarische sector, dagelijks voor onze groenten, fruit, zuivel, vlees, vis en bloemen.

Waardering uitspreken

Agrarische medewerkers zijn onmisbaar voor de ondernemers. Zo bieden zij hulp bij het binnenhalen van de oogst, zorgen voor alle dieren, melken de koeien als de boer op vakantie gaat of nemen werkzaamheden als schoonmaak en onderhoud van machines en gebouwen voor hun rekening. Dat was in 2020 voor Team Agro NL reden om middels een speciale dag de medewerkers eens in het zonnetje te zetten. De 15e augustus is nu voor de tweede keer uitgeroepen tot ‘Dag van de Agrarische Medewerker’. De agrarische werkgevers kunnen naar eigen voorkeur aandacht besteden aan de dag. Namelijk met hashtag #DagVanDeAgrarischeMedewerker in een post op de Facebook-, Twitter- en Instagram-accounts. Naast de aandacht in sociale media kunnen medewerkers worden verrast met iets lekkers, een attentie of via een geschreven tekst op een voor deze dag ontworpen postkaart. Via onderstaande knop kan de kaart door iedereen worden gedownload.

Hier kan de kaart door iedereen worden gedownload.

Andere nieuwsberichten

Heerlijke boerderijlunch voor honderden Overijsselse leerlingen

Een update over 2023!

Minister Adema getuige van verkiezing opvolger

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?