Team-Agro-NL_beeldmerk

BoerEnLunch 2024 Heerlijk lunchen op de boerderij

Team Agro NL organiseert in samenwerking met Lokaal Wijzer, voor de vierde keer een BoerEnLunch in de week van de Gezonde Jeugd van JOGG van 8 tot en met 16 juni a.s. voor iedereen die wil weten “waar het eten vandaan komt!” Tijdens deze week kan iedereen zien, ruiken en proeven op het boerenerf.

De tuinders en boeren ontvangen jong en oud gastvrij op hun bedrijf met een “boer”gondische lunch. Zij laten graag zien hoe zij gezond Nederlands voedsel maken. Het thema is: ‘Maak Gezond Gewoon!’. Ieder jaar vraagt het netwerk JOGG (Gezonde Jeugd Gezonde Toekomst) samen met gemeenten en partners door heel Nederland aandacht voor een leefomgeving waarin iedereen gezond kan opgroeien. Want een gezonde toekomst begint bij een gezonde jeugd.

Team Agro NL en Lokaal Wijzer willen laten beleven waar voedsel vandaan komt

Lokaal Wijzer is hét platform voor lokale producten in Nederland en wijst de weg met een overzichtelijke website. Zo is het aanbod van lokale producten in de regio makkelijker te vinden. Veilig voedsel staat hoog in het boeren-vaandel. Team Agro NL wil als promotor van de agrarische sector laten zien, proeven en beleven waar ons voedsel vandaan komt en hoe het wordt gemaakt. Daarom is iedereen in de ‘Week voor de Gezonde Jeugd’ van 8 tot en met 16 juni uitgenodigd voor een kijkje bij onze voedselmakers.

Aanmelden via de webpagina BoerEnLunch

Boeren en boerinnen in heel Nederland nodigen iedereen uit voor een lunch met Nederlandse producten. Liefhebbers kunnen zich nu aanmelden voor een BoerEnLunch bij hen in de buurt.  Kijk op de BoerEnLunch-pagina  welke boeren en tuinders meedoen aan de BoerEnLunch en meld je aan. Er is een beperkt aantal plaatsen, vol is vol!

Andere nieuwsberichten

Boerenerven gezocht voor RondjeKavelpad 2024

Heerlijke boerderijlunch voor honderden Overijsselse leerlingen

Een update over 2023!

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?