Effectief communiceren kun je leren. Workshop ‘Coole Boeren’ van start!

Effectief communiceren kun je leren. Workshop ‘Coole Boeren’ van start!

De avondcursus ‘Coole Boeren’ van Team Agro NL gaat op 31 maart aanstaande van start in Biddinghuizen, Flevoland. De communicatietraining – waar kosten aan zijn verbonden – is bedoeld voor boeren die handiger willen worden in gesprekken met burgers en positief willen overkomen. Onder leiding van cursusleidster Joyce Boerkoel gaan deelnemers aan de slag met effectief communiceren.

Snelle beslissers kunnen zich nog aanmelden via onderstaand formulier. Als cursist van ‘Coole Boeren’ krijg je in één avond meer inzicht in hoe je overkomt bij burgers en krijg je handige tips hoe dit te verbeteren. Joyce Boerkoel laat zien hoe je je gastvrij opstelt en verzorgt oefeningen in het helder en positief uitdrukken. De eerste workshop vindt plaats in Biddinghuizen op donderdag 31 maart. Bij voldoende belangstelling worden in het najaar trainingen in Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel en de Achterhoek georganiseerd.

Nog niet ingeschreven? Vul dan snel het digitale aanmeldformulier in, vol = vol!

Aanmelden voor de Coole Boeren training

Op de pagina over de training “Coole boeren” zijn situaties uit de praktijk via video filmpjes te zien. In zoveel mogelijk regio’s in Nederland gaan de trainingen in de loop van 2022 plaatsvinden. In de komende maand staan Flevoland en Noord- en Oost-Nederland op de rol. Na een pauze komen de westelijke en zuidelijke provincies in het najaar aan bod. Er zijn kosten aan de cursus verbonden. De training is eveneens beschikbaar voor groepen en organisaties. Neem hiervoor contact op met vice-voorzitter Freerk Abma. De communicatieworkshops zijn met ondersteuning van Lely International , LTO Noord en medewerking van Claim Your Aim tot stand gekomen.

Hieronder twee voorbeelden…

Nog niet ingeschreven?

Meld je nog snel aan!

  Ik wil *:

  Gewenste datum training: *

  Lid van LTO Noord of POV? *

  Alle verplichte velden met een * sterretje ingevuld?

  Mede mogelijk gemaakt door:

  Geen reactie's

  Geef een reactie