PlattelandsPubquiz Team Agro NL

De Team Agro Plattelands PUBQUIZ!

De uitslag

Op 12 maart 2021 om 20:30 uur was het dan zover! Tientallen teams zaten klaar achter hun PC, laptop, tablet of telefoon om dé Team Agro Plattelands PUBQUIZ te spelen. Voor iedereen die mee heeft gedaan, BEDANKT voor jullie deelname en gezelligheid! Hopelijk vonden ook jullie het evenement voor herhaling vatbaar. We houden jullie via www.teamagro.nl én onze sociale kanalen op de hoogte over een eventuele derde editie in de toekomst.

De uitslag

Allemaal ontzettend bedankt voor jullie deelname. Hieronder de uitslagen van de 5 beste teams.

 1. Team Ties                     59525 punten
 2. Christian en Sanne     56787
 3. schinkeltjes                  55056
 4. Wilbert                          53971
 5. Arkeltjes                       53496

De aankondiging vooraf

Test je gezond boerenverstand met de Team Agro NL PlattelandsPubquiz! Burgers, boeren en buitenlui kunnen meedoen met deze online pubquiz.


Doe mee met De Team Agro NL Plattelands PUBQUIZ!


Pubquiz van Team Agro NL op herhaling

Wat herken je bij een kijkje op de akker of waag je je aan een vraag over kleuren van een koeienras, doe dan mee geniet van een gezellige avond kwissen!

 

 1. Maak een team met je huisgenoten of in je bubbel.
 2. Je hebt alleen een computer, tablet of telefoon nodig met een goede internetverbinding. Iedereen mag meedoen, met of zonder boerenerf!
  Zolang iedereen zich uiteraard maar aan de corona-richtlijnen houdt natuurlijk.
 3. Zorg dat op tijd dat je drankjes en versnaperingen klaar hebt staan, de online check-in is vanaf 20:10 uur en de Plattelands pubquiz start om 20:30 uur!

Dit wil je niet missen!

vanaf 20:10 uur op vrijdag 12 maart 2021:

 

 1. Open de website www.pubkwiz.nl
 2. Voer deze code in: 548232
 3. Speel mee, gebruik je boerenverstand en probeer één van die mooie prijzen in de wacht te slepen! Let op: naast dat je met goede antwoorden punten verdient, telt ook de tijd mee. Hoe sneller hoe beter!

Een uitdagende prijs te verdienen

Voor de winnaar (zowel kennis als snelheid van beantwoorden wordt meegenomen) ligt een toepasselijke prijs klaar. Liefhebbers van spellen in teamverband met uitdagend denkwerk en doe-opdrachten in de sfeer van het boerenleven, beleven met deze prijs weer een plezierige avond! Houd de Team Agro NL- kanalen in de gaten waar we de komende dagen een tipje van de sluier oplichten over de te winnen spelbox.

Geen reactie's

Geef een reactie