Team-Agro-NL_beeldmerk

Doe mee met de BoerEnLunch 2022

Wil jij bezoekers ontvangen voor een gezonde lunch op jouw erf?

In de Week van de Gezonde Jeugd (4 tot en met 12 juni) organiseert Team Agro NL voor de tweede keer de BoerEnLunch. Wil je ook belangstellenden laten picknicken op of rondom je agrarisch bedrijf? Meld je dan snel aan via het formulier op deze webpagina! 

Ieder boerenerf kan en mag meedoen op een dag en tijdstip naar keuze. Zorg voor een gezonde en lekkere lunch, met producten uit de eigen regio bijvoorbeeld. Kleed de locatie waar wordt gegeten gezellig aan, zet gevulde picknickmanden of knapzakken klaar en laat gasten zelf een mooie plek uitzoeken op en om het erf.

Laat zien dat wij (h)eerlijk gezond, lekker en veilig voedsel produceren. Daar zijn we trots op en dat willen wij uitstralen. Ga in gesprek en geef eventueel een rondleiding. Laat je gasten kennis maken met voedselmakers van Nederland!

De bezoekers betalen een vergoeding voor de kosten, die per erf kunnen verschillen. Maak een lunch die bij jou past.

Meedoen?

Wil jij ook meedoen met de BoerEnLunch, vul dan bijgaand formulier in. Wij plaatsen binnenkort alle aanmeldingen op de website en delen het vervolgens zo veel mogelijk. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, zodat alle nodige informatie duidelijk vermeld kan worden.

Andere nieuwsberichten

Een update over 2023!

Minister Adema getuige van verkiezing opvolger

Team Agro NL gaat weer op reis!

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?