Team-Agro-NL_beeldmerk

Doe mee met de Boer-EN-Lunch

Nodig burgers uit op je erf voor de gezonde lunch

In de Week van de Gezonde Jeugd van 7 tot en met 11 juni aanstaande organiseert Team Agro NL de Boer-EN-Lunch. Wil je ook – coronaproof en op uitnodiging – burgers laten picknicken op of rondom je agrarisch bedrijf? Meld je dan snel bij Team Agro NL

!! Laatste nieuws: Helaas is aansluiten op dit moment niet meer mogelijk. Houd hier onze berichten en onze sociale media in de gaten voor volgende activiteiten waarmee we boeren, burgers en buitenlui willen verbinden!  

Ieder boerenerf mag meedoen: hoeveel bezoekers en wat het aanbod is aan versnaperingen voor de lunch kan zelf worden bepaald. De deelnemende boeren (boerinnen) en tuinders mogen het groots aanpakken of kleinschalig.  Je houden aan de coronamaatregelen is natuurlijk wel verplicht.

Veilig voedsel staat hoog in het Boeren-vaandel. Team Agro NL merkt als promotor van de agrarische sector dat niet altijd iedereen weet waar ons voedsel vandaan komt en hoe het wordt gemaakt. Daarom dit initiatief; laat burgers kennismaken met de voedselmakers van Nederland.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om burgers te ontvangen voor de Boer-en-Lunch, stuur dan vóór 7 mei a.s. een bericht naar contact@teamagro.nlN.B. sinds 14 mei jl. is de inschrijving gesloten.  Vervolgens komen hier op de site komen alle boeren te staan die de Boer-EN-lunch aanbieden. Alle gegevens van deelnemende locaties, datum en tijd, korte omschrijving van de activiteiten, prijs en contactgegevens kunnen worden weergegeven. En belangrijk: vanwege de coronaregels zal de ontvangst van burgers alleen op afspraak mogelijk zijn. Wanneer veranderingen in corona-maatregelen aanleiding geven tot aanpassingen in de organisatie, brengen we iedereen zo snel mogelijk op de hoogte.

Andere nieuwsberichten

Boerenerven gezocht voor RondjeKavelpad 2024

BoerEnLunch 2024 Heerlijk lunchen op de boerderij

Heerlijke boerderijlunch voor honderden Overijsselse leerlingen

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?