Team-Agro-NL_beeldmerk

Weet wat je eet – met Team Agro NL #DFW2023

‘Weet wat je eet’ is het thema van de Dutch Food Week 2023. En van wie kun je dat nu het beste leren? Van de voedselproducenten zélf natuurlijk. Daarom is Team Agro NL als partner aanwezig op de openingsmarkt in hartje Arnhem op 6 oktober. Daar waar de consumenten rond de Eusebiuskerk op de markt hun boodschappen doen, daar zijn we dan ook als boeren aanwezig.

De Dutch Food Week is dé nationale week van ons eten waarin heel Nederland bewust gemaakt wordt van ons voedsel. Doordat er honderden activiteiten in de week van 7 tot en met 14 oktober door heel Nederland plaatsvinden, kan iedereen meedoen. Dit jaar is Team Agro NL, als agrarische pr intiatieven koepel, van de partij om uitleg te geven wat er komt kijken bij het produceren van ons voedsel in de breedste zin van het woord.

We zijn van 12.30 tot 17.30 aanwezig met een stand waarin wij alle sectoren voor het voetlicht zullen brengen. Onze ambassadeurs kunnen veel vertellen en uitleggen, van voedselproductie tot wat we doen voor de natuur. We hebben een leuke familiequiz met bijzondere grabbeltonnen en we nemen onze oldtimer als ‘aandachtstrekker’ mee om op te zitten voor een leuke foto bijvoorbeeld. Deze was ook aanwezig op de Grüne Woche in Berlijn. Kortom; een stand die je echt niet mag missen vrijdagmiddag!

De Dutch Food Week wordt afgesloten met Bedank de Boer Dag. Ga dan zelf de boer op en bedank hem of haar door het gesprek aan te gaan of overhandig een mooie kaart waarop je jouw waardering voor je dagelijkse eten verwoordt. Speciale kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar op onze stand.

Andere nieuwsberichten

Heerlijke boerderijlunch voor honderden Overijsselse leerlingen

Een update over 2023!

Minister Adema getuige van verkiezing opvolger

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?