Team-Agro-NL_beeldmerk

Kom lunchen bij boeren in Nederland

Hoe leuk is het om eens te lunchen in een appel-boomgaard of in de paprika-kassen? Heb je wel een gepicknickt in een weiland, op een kavelpad tussen de gewassen of  wil je wel eens weten wat varkens tussen de middag eten? Meld je dan aan voor de Boerenlunch van Team Agro NL  in de week van 7 tot en met 12 juni 2021. Boeren en boerinnen nodigen je tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd uit voor een lunch met Nederlandse producten.

 

Weet wat je eet

Tuinders en boeren laten graag zien hoe gezond Nederlands voedsel wordt gemaakt. Aardbeien of tomaten uit de kassen, zuivel en kaas van de melkveehouder of een doos verse eitjes van de kippenboer, een broodje haring ; kom “boer”gondisch genieten tijdens de Boerenlunch op de boerderij! Het aanbod van dit goede en lekkere eten is veelzijdig, dus vooral een lunchaanbod met seizoengebonden streekproducten.

Aanmelden

Kijk snel welke boeren en tuinders meedoen bij jou in de buurt en meld je aan! Kom vanwege de coronaregels alleen met je gezin en neem je eigen ‘knapzak’ mee met bord, beker en bestek. Er zijn kosten verbonden aan de lunch, de hoogte staat vermeld bij de boerderij van jouw keuze.

 

Team Agro NL

Veilig voedsel staat hoog in het Boeren-vaandel. Team Agro NL wil als promotor van de agrarische sector laten zien, proeven en beleven waar ons voedsel vandaan komt en hoe het wordt gemaakt. Daarom is iedereen uitgenodigd voor een kijkje bij onze voedselmakers, wees welkom! Op een aantal plekken houdt de boer(-in) een rondleiding over het erf of door de stal en kun je al je vragen stellen.

Dus zoek een leuke boerderij uit, neem je picknickkleed mee en kom genieten bij de boer!

Andere nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?