Team-Agro-NL_beeldmerk

Geef jouw kavel op voor #rondjekavelpad

#rondjekavelpad

De zomer komt er aan! Wij van Team Agro NL organiseren – net als vorig jaar – samen met LTO verbindende zomeractiviteiten.

Boeren nodigen buren, burgers, buitenlui en lokale politici uit op hun bedrijf. Bezoekers krijgen van de boer en/of boerin een rondleiding over het bedrijf en de ‘kavel’.

Boeren van Nederland laten graag zien hoe het er in het praktijk op een land- en tuinbouwbedrijf aan toe gaat. Van geitenhouder tot paprikateler; iedereen kan tijdens de zomervakantie meedoen aan #rondjekavelpad.

Mensen maken zelf rechtstreeks een afspraak met de aangemelde boerderij. Het is daardoor een makkelijke en ontspannen manier van deelname. Als boer bepaal je zelf hoe vaak én op welke tijden de rondleidingen beginnen.

Het doel: Burgers betrekken bij voedselproductie & het leven op het platteland.

Resultaat: De drempel voor een bezoek aan de boer verlagen; 9 van de 10 bezoekers zijn reuze enthousiast, waarderen ons werk en schrikken van de regels.

Wanneer: In juli en/of augustus

Wil je deelnemen aan de actie #rondjekavelpad?

Ga naar www.teamagro.nl óf www.ltonoord.nl, geef je op en vul in welke avond(-en) je meedoet. Opgeven voor 30 juni en in ieder geval ruim voor jouw datum van “Rondje Kavelpad”. Niets moet; alles mag. Eén avond is leuk, elke week mag ook: wat jij wilt!

De meesten beginnen op tijd (19.00 à 19.30 uur), zodat mensen hun kinderen mee kunnen nemen. Twee uurtjes is ruim voldoende.

Koffie en thee wordt gewaardeerd, maar daar kun je ook gerust een bijdrage voor vragen.

Wij hopen op een gezellige en mooie zomer met veel prachtige kavelrondjes!

Heb je een vraag? Stuur dan een mail naar contact@teamagro.nl

Andere nieuwsberichten

Heerlijke boerderijlunch voor honderden Overijsselse leerlingen

Een update over 2023!

Minister Adema getuige van verkiezing opvolger

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?