Geef jouw kavel op voor #rondjekavelpad

Geef jouw kavel op voor #rondjekavelpad

#rondjekavelpad

Deze zomer is het weer tijd voor #rondjekavelpad van Team Agro NL! Boeren nodigen buren, burgers, buitenlui en lokale politici uit op hun bedrijf. Bezoekers krijgen van de boer en/of boerin een rondleiding over het bedrijf en de ‘kavel’.

Boeren van Nederland laten graag zien hoe het er in het praktijk op een land- en tuinbouwbedrijf aan toe gaat. Van geitenhouder tot paprikateler; iedereen kan tijdens de zomervakantie meedoen aan #rondjekavelpad.

Mensen maken zelf rechtstreeks een afspraak met de aangemelde boerderij. Het is daardoor een makkelijke en ontspannen manier van deelname. Als boer bepaal je zelf in welke periode je meedoet, hoe vaak én op welke tijden de rondleidingen beginnen.

Wil je deelnemen aan de actie #rondjekavelpad?

Meld je dan aan via het inschrijfformulier!

Wij hopen op een gezellige en mooie zomer met veel prachtige kavelrondjes!

 


Zodra de nodige aanmeldingen van land- en tuinbouwbedrijven binnen zijn, zullen wij het aanbod voor ’t #rondjekavelpad verzamelen op een pagina. Via deze pagina kunnen bezoekers zich rechtstreeks bij de aangemelde bedrijven melden voor deelname. Volgens de privacywet dienen we jou dan wel eerst om toestemming te vragen de ingestuurde gegevens te publiceren. Vandaar het vinkje boven de button in het formulier.


Inschrijfformulier

    Mensen kunnen contact opnemen via:

    Geen reactie's

    Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.