Team-Agro-NL_beeldmerk

Gouden Trekker op Nieuwe Oogst

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima, Yvon Jaspers, Bennie Jolink/Normaal, Ester Broug (Boerenfluitjes), de Zwarte Cross en Demoslager Gertjan Kiers zijn de zes genomineerden die kans maken op de Gouden Trekker Award.

De Gouden trekker Award is een initiatief van Team Agro NL dat vrijdag is gepresenteerd op de Grüne Woche in Berlijn. Het is voor het eerst dat boeren in Nederland een prijs uitreiken aan een persoon of groep personen die zelf geen boer zijn, maar zich wel hard maken voor de land- en tuinbouw en het platteland.

De Gouden Trekker wordt op vrijdag 19 juli tijdens de Zwarte Cross uitgereikt. Iedereen kan zijn stem uitbrengen op goudentrekker.nl.

 

Holland Paviljoen

Team Agro NL staat deze week met tien boeren en boerinnen op de Grüne Woche. ‘Boer Jan’, winnaar van Expeditie Robinson, heeft voor deze gelegenheid zijn gouden trekker naar Berlijn gebracht. De trekker heeft een prominente plek in het Holland Paviljoen en zal ook komende week tijdens de beurs te bewonderen zijn.

De nominaties voor de Gouden Trekker kwamen tot stand na aanmelding van kandidaten op goudentrekker.nl. Honderden mensen hebben dat in de afgelopen maanden gedaan. De zes genomineerden werden het meest genoemd.

Andere nieuwsberichten

Heerlijke boerderijlunch voor honderden Overijsselse leerlingen

Een update over 2023!

Minister Adema getuige van verkiezing opvolger

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?