Team-Agro-NL_beeldmerk

Stichting Team Agro NL doneert aan ‘Missie 538’

Deze week hield Radio 538 de actie, Missie 538, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Nederlandse voedselbanken. Tijdens deze actie kon men een plaat aanvragen voor een zelf gekozen bedrag. Team Agro NL vroeg Normaal met ‘De boer dat is de keerl’ aan en doneerde €250,-

Vorig jaar probeerde Team Agro NL met de actie ‘Ode aan de boer’ een agrarisch getint nummer hoog in de Top 2000 van NPO Radio2 te krijgen. Gekozen werd voor het nummer ‘De boer dat is de keerl’ van Normaal. Door deze actie lukte het Team Agro NL om dit nummer op plek 9 binnen te krijgen. Dit jaar is het nummer ook weer te beluisteren (zonder actie) op plek 193.

Missie-538 voor de voedselbank Team agro NL donatie

250 euro voor de Nederlandse voedselbanken

In het kader van de actie van vorig jaar heeft Team NL besloten om dit jaar mee te doen aan Missie 538 van Radio 538 en vroeg het nummer ‘de boer dat is de keerl’ van Normaal aan. Team Agro NL heeft hiervoor een bedrag van 250 Euro gedoneerd t.b.v. de Nederlandse voedselbanken.

De Nederlandse boeren zorgen elke dag voor gezond, kwalitatief en veilig voedsel. Veel boeren leveren jaarlijks ook producten aan de Nederlandse voedselbanken. Team Agro NL wil de actie van Radio 538 ondersteunen omdat zij het belangrijk vindt dat, zeker rond de kerstdagen en met de huidige Corona-crisis, iedere Nederlander moet kunnen genieten van het voedsel dat Nederlandse boeren produceren. Ook degenen die het door omstandigheden moeilijk hebben.

Boerenambassadeurs werken aan gezamenlijke boodschap

Team Agro NL staat voor verbinding tussen boer en burger en openheid over het echte boerenwerk. Binnen Team Agro NL hebben de boerenambassadeurs als Nederlandse voedsel- en bloemenmakers de handen ineen geslagen voor een krachtige sectorpromotie. Zo wordt gewerkt aan een gezamenlijke boodschap vanuit de hele agrarische sector.

Andere nieuwsberichten

Heerlijke boerderijlunch voor honderden Overijsselse leerlingen

Een update over 2023!

Minister Adema getuige van verkiezing opvolger

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?