Team-Agro-NL_beeldmerk

Team Agro NL gaat dag meekijken op ministerie LNV

Het verbinden van agrarische ondernemers met de samenleving. Dát is waar Team Agro NL zich hard voor maakt. En daarom nodigde voorzitter Jaap Lodders zichzelf op deze foto uit voor een stage in Den Haag.

De succesvolle actie ‘Boer zoekt ambtenaar’ – waarmee de boeren en tuinders in 2020 ambtenaren van het ministerie van Landbouw op hun boerenerven uitnodigden – krijgt zodoende dit jaar een vervolg. De vraag of Jaap een dagje mee mocht kijken bij het Ministerie van LNV vond plaats bij de opening van de Grüne Woche in Berlijn. Hij werd voorgesteld aan minister Christianne van der Wal en greep zijn kans schoon om te vragen of hij een dag met haar of minister Adema mag meelopen. Zij reageerde hierop positief. Ook ambassadeurs zijn welkom voor een stagedag bij een ambtenaar. In het bericht van RTV Oost leest u meer over de opzet en reacties op de voorgenomen stagedag in Den Haag.

Het bestuur en de ambassadeurs van Team Agro NL presenteren zich deze week in Berlijn. De Gouden Trekker staat er als onderdeel van het Nederlands Paviljoen op de internationale Grüne Woche; hét jaarlijkse handels- en netwerkevenement voor voedsel, landbouw en sierteelt in Europa. In voor onze sector snel veranderende tijden blijft Team Agro NL zich inzetten voor het positieve verhaal van de Nederlandse voedselmakers. De boerenambassadeurs van Team Agro NL zijn voor het 4e jaar present in Berlijn.

Andere nieuwsberichten

Een update over 2023!

Minister Adema getuige van verkiezing opvolger

Team Agro NL gaat weer op reis!

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?