Team-Agro-NL_beeldmerk

Caroline van der Plas uit bestuur Team Agro NL: Jaap Lodders nieuw in bestuur

Caroline van der Plas heeft vorige week officieel afscheid genomen als bestuurslid van Team Agro NL. Zij is inmiddels vervangen door akkerbouwer Jaap Lodders uit Swifterbant.

Caroline is medeoprichter van Team Agro NL en heeft een jaar deel uitgemaakt van het bestuur. Haar besluit om te stoppen met het bestuurswerk is voor Team Agro NL geen verrassing. Al in het begin heeft Caroline aangegeven dat het bestuur geheel uit boeren en tuinders zou moeten bestaan en dat zij na een jaar het bestuur zou verlaten.

,,Ik heb graag geholpen bij het opbouwen en op de kaart zetten van Team Agro NL. Dat is gelukt. Nu is dan ook een goed moment om mij terug te trekken als bestuurslid. Als adviseur communicatie en pr blijf ik uiteraard wel betrokken bij dit mooie initiatief en ik hoop dat heel veel boeren en tuinders Team Agro NL zullen (blijven) steunen. Krachtenbundeling en samenwerking in de agrarische sector is bittere noodzaak”, aldus Caroline, die zich verder gaat richten op haar eigen communicatie- en journalistieke activiteiten voor de agrarische sector.

Jaap Lodders opvolger

Caroline is inmiddels opgevolgd door Jaap Lodders, akkerbouwer in Swifterbant. Jaap teelt naast gangbare akkerbouwgewassen sjalotten, witlof, rodekool en peen. Hij treedt namens Team Agro NL ook op als boerenambassadeur in Flevoland en is daar schakel tussen boeren, tuinders, provincie, gemeenten en maatschappelijke organisaties.

,,Ik zet mij heel graag in voor Team Agro NL. Wij timmeren met een gedreven club hard aan de weg om ervoor te zorgen dat wij als agrarische sector gezamenlijk optrekken en gaan zorgen voor een positief en eerlijk beeld van de Nederlandse voedsel- en bloemenmakers.”

Contact

Jaap Lodders is te bereiken via: contact@teamagro.nl of 06 – 53 93 55 08. Voor alle contactgegevens van het bestuur van Team Agro NL, ga naar: www.teamagro.nl.

Andere nieuwsberichten

Kom kijken bij de boer op het RondjeKavelpad

Boerenerven gezocht voor RondjeKavelpad 2024

BoerEnLunch 2024 Heerlijk lunchen op de boerderij

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?