Team-Agro-NL_beeldmerk

Boerenambassadeurs houden Dag van de agrarische medewerker

De datum 15 augustus 2020 roepen de ambassadeurs van Team Agro NL uit tot de Dag van de Agrarische medewerker. Boeren, tuinders en vissers kunnen als blijk van waardering aanhaken op sociale media of een leuke attentie geven aan de medewerkers.

Het is voor iedereen vanzelfsprekend  dat de winkels vol liggen met  groenten, fruit, vlees, vis en bloemen. De boeren, tuinders en vissers – kortom de agrarische sector –  zorgen dagelijks voor ons voedsel.

 

In het zonnetje

Deze agrarische bedrijven kunnen niet zonder hun medewerkers. Of het nu gaat om bijvoorbeeld het intensief reinigen van de stallen, het selecteren van pootaardappelen of bloembollen, met toegeruste landbouwvoertuigen de oogst binnenhalen of het deskundig pedicuren van de koeienpoten, op de agrarische medewerkers kan worden gerekend. Dat is de reden om voor Team Agro NL om op een speciale dag in het jaar de medewerkers in het zonnetje te zetten. Daarom wordt zaterdag 15 augustus uitgeroepen tot de Dag van de Agrarische Medewerker. Via een ´TeamAgroNL´- postkaart en het gebruiken van hashtag #Dagvandeagrarischemedewerker op Facebook, twitter en Instagram kunnen boeren en tuinders hun eigen invulling geven.

Ambassadeurs werken aan gezamenlijke boodschap

Team Agro NL staat voor verbinding tussen boer en burger en openheid over het echte boerenwerk. Binnen Team Agro NL hebben de ambassadeurs als Nederlandse voedsel- en bloemenmakers de krachten gebundeld voor een krachtige sectorpromotie. Zo wordt gewerkt aan een gezamenlijke boodschap vanuit de hele agrarische sector.

Afbeelding downloaden & delen

Steun jij deze actie en wil je bovenstaande afbeelding op je eigen kanalen delen?

  1. Klik hier of op onderstaande button om de afbeelding separaat te openen.
  2. Klik in de afbeelding op je rechter muisknop en kies ‘Afbeelding opslaan als…‘.
  3. Sla de afbeelding op in een map naar keuze en publiceer de afbeelding vervolgens van daaruit op je eigen promotiekanalen.

 

Alvast bedankt voor je support aan alle agrarische medewerkers!

Andere nieuwsberichten

Kom kijken bij de boer op het RondjeKavelpad

Boerenerven gezocht voor RondjeKavelpad 2024

BoerEnLunch 2024 Heerlijk lunchen op de boerderij

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?