Team-Agro-NL_beeldmerk

Kom kijken bij de boer op het RondjeKavelpad

De actie #RondjeKavelpad van Team Agro NL is bedoeld voor iedereen die wel eens wil zien en horen hoe het er echt op een boerenbedrijf aan toe gaat. Bezoekers krijgen van de boer en/of boerin een rondleiding over het bedrijf en de ‘kavel’. Boeren van Nederland laten namelijk graag zien hoe het er in het praktijk op een land- en tuinbouwbedrijf aan toe gaat. Lees hieronder snel verder hoe en waar je deel kunt nemen!

 

RondjeKavelpad op vakantie

Alle deelnemers aan RondjeKavelpad 2024 staan hier. Overzichtelijk per provincie en per sector met data en aanvangstijden. Ideaal bijvoorbeeld voor wie in Nederland vakantie viert en graag eens een rondje over een kavel in de buurt wil maken. Zij zoeken een boerderij uit, melden zich aan en genieten van de rondleidingen. Gedurende de zomer zal de webpagina worden aangevuld met meer gastbedrijven waar het RondjeKavelpad wordt georganiseerd.

Kijkje achter het hek

Door bedrijven open te stellen hoopt Team Agro NL, als promotor van de prachtige agrarische sector in Nederland, mensen een kijkje achter het hek te geven. Een rondleiding door stallen, kassen, door landerijen en over het erf. Leerzaam, leuk en vaak heel verrassend! Voor nog meer belevenissen op het platteland organiseert LTO Noord ‘Boeren en tuinders pakken uit Zomereditie’, een samenwerking tussen Boertbewust, LTO Noord, Fietsen voor m’n eten en Team Agro NL. Bekijk deze agenda¬†hier!

Andere nieuwsberichten

Boerenerven gezocht voor RondjeKavelpad 2024

BoerEnLunch 2024 Heerlijk lunchen op de boerderij

Heerlijke boerderijlunch voor honderden Overijsselse leerlingen

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?