Team-Agro-NL_beeldmerk

Team Agro NL op land- en tuinbouwbeurs Oost-Nederland

Team Agro NL staat komende week, van 26 t/m 28 juni, op de land- en tuinbouwbeurs Oost-Nederland in Rijssen. Tijdens deze week zal Team Agro NL de bezoekers vertellen over waarom Team Agro NL is opgericht, wat wij tot nu toe hebben gedaan en nog willen doen.

Tijdens de beurs worden boeren en anderen in de agrarische sector tevens gevraagd Team Agro NL te (financieel) steunen en zich aan te sluiten om samen te strijden voor een positief imago van de Nederlandse land- en tuinbouw.

Over Team Agro NL

Team Agro NL is hét collectief van boeren, tuinders, telers, vissers en loonwerkers in Nederland, waarin de krachten zijn gebundeld en intensief wordt samengewerkt tussen alle agrarische sectoren en een groot aantal agrarische pr-initiatieven.

Doel van Team Agro NL is om, door gezamenlijk op te treden, het verhaal van de Nederlandse land- en tuinbouw door boeren, tuinders, telers en vissers beter en effectiever in de maatschappij, media en politiek te vertellen. Lees verder op deze pagina.

 

Locatie beurs

Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland is gesitueerd op een goed bereikbare locatie direct aan de A1 ‘aorta’ van Oost-Nederland: afslag 27: Markelo. Het melkveebedrijf van Maatschap Wessels vormt het achtergronddecor van de vakbeurs: Elsenerveldweg 8 | 7462 PN Rijssen.

Team Agro NL is te vinden in stand 102; direct bij de ingang. U bent hier van harte welkom en kunt kennismaken met onze ‘teamleden’. Elke dag zullen er op gezette tijden presentaties worden gehouden. Ondernemers uit de agrarische sector kunnen een gratis relatiekaart aanvragen via contact@teamagro.nl.

Samen sterk

Team Agro NL werkt samen met allerlei boeren, bedrijven en organisaties die de voedselmakers van Nederland een warm hart toedragen en die willen helpen hen te promoten. Zo worden we tijdens de Land- en tuinbouwbeurs in Rijssen bijvoorbeeld vergezeld door enkele agrarische modellen van De Boerinnen Kalender 2018. De uitgever van deze kalender maakt zich ook al sinds 2011 sterk voor promotie van de sector.

Zou jij ook een rol van betekenis willen spelen in de promotie van de Nederlandse boeren, tuinders, telers, vissers en loonwerkers? Laat het ons weten via contact@teamagro.nl of klik hier voor onze openstaande vacatures!

Andere nieuwsberichten

Kom kijken bij de boer op het RondjeKavelpad

Boerenerven gezocht voor RondjeKavelpad 2024

BoerEnLunch 2024 Heerlijk lunchen op de boerderij

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?