Wat is Team Agro NL?

Team Agro NL is een koepel waarin reeds bestaande pr-initiatieven, boeren & tuinders samenwerken. Door deze krachtenbundeling wordt gewerkt aan effectieve en slagvaardige communicatie en public relations voor de hele sector. Samenwerking, planning en afstemming met elkaar staan centraal. Zo voorkomen we versnipperde boodschappen die het grote publiek niet bereiken. Het doel van Team Agro NL is om, door samen op te trekken, een krachtige sectorpromotie tot stand te brengen.

Waarom?

“Waarom zelf promotie en PR oppakken en het niet gewoon overlaten aan de reeds bestaande belangenbehartigers?” wordt ons wel eens gevraagd. Promotie en pr voor Nederlands voedsel moet vanuit de voedsel- en bloemenmakers zelf komen, meent Team Agro NL. Wie kan zijn verhaal immers beter vertellen dan de boer zelf? Door als boeren en tuinders samen te werken en de krachten te bundelen binnen Team Agro NL, kunnen we dit. Wij zijn allemaal voedsel- en/of bloemenproducenten en dit verbindt ons met elkaar. Wij kunnen elkaar versterken en met elkaar veel bereiken. Het is juist nu hard nodig dat we een gezamenlijke boodschap brengen.

Steun ons!

 

Voor structurele communicatie, pr en bijbehorende campagnes is natuurlijk wel geld nodig. Team Agro NL wil jaarlijks een substantieel bedrag ophalen, onder meer via donaties. Boeren, tuinders en bedrijven worden gevraagd om donateur te worden van Team Agro NL. En ook ‘niet-boeren’ die de agrarische sector voor Nederland willen behouden en ondersteunen zijn van harte welkom om (financieel) bij te dragen.

 

Nederland telt circa 50.000 boeren, tuinders en telers. Als zij Team Agro NL allemaal elk jaar steunen met minimaal 50 euro, dan hebben we elk jaar 2,5 MILJOEN EURO voor promotie van de agrarische sector. Oftewel: Voor nog geen euro per week, hebben de Nederlandse boeren en tuinders een sterk collectief én een professioneel, breed gedragen offensief op het gebied van promotie en pr.

Wij werken samen met: