Team-Agro-NL_beeldmerk

Boer Jan rijdt Gouden Trekker naar Grühne Woche #ExpeditieBerlijn

In deze video is te zien hoe Boer Jan, bekend van Expeditie Robinson, het startsein geeft voor De Gouden Trekker Award. Hij brengt de levensgrote versie van de award namelijk naar Berlijn waar aankomende week het grootste agrarische evenement van Europa plaatsvindt: de Grühne Woche.

Team Agro NL reikt vanaf 2019 jaarlijks de De Gouden Trekker Award uit aan een burger (of een groep burgers) die zich hard maakt voor de agrarische sector en actief is met promotie van de Nederlandse land- en tuinbouw.

De Gouden Trekker is een speciaal voor Team Agro NL gemaakt beeldje van een gouden trekker, gemaakt door de Veluwse kunstenaar Gerrit van Emous. De Gouden Trekker verwijst naar de winnaar of winnares, die voor de Nederlandse land- en tuinbouw letterlijk een ‘gouden trekker’ is.

Bekijk hier de video

Iedere burger of groep personen die (zonder zélf boer of boerin te zijn):

  • zich bewezen heeft ingezet voor een positief imago van boeren en tuinders;
  • die uitdraagt hart te hebben voor onze voedsel- en bloemenmakers;
  • die voor verbinding zorgt tussen boer & burger en/of stad & platteland.

Kijk voor meer informatie op www.goudentrekker.nl

Team Agro NL reikt Gouden Trekker Award uit Met de award wil Team Agro NL méér burgers betrekken bij de agrarische sector. “Met deze award willen wij burgers stimuleren samen met ons en de samenwerkende pr-initiatieven op te komen voor de land- en tuinbouw en samen met de boeren en tuinders mee te helpen aan het vergroten van het draagvlak en daarmee het bestaansrecht van de agrarische sector in Nederland”, aldus voorzitter Geertjan Kloosterboer.

Andere nieuwsberichten

Heerlijke boerderijlunch voor honderden Overijsselse leerlingen

Een update over 2023!

Minister Adema getuige van verkiezing opvolger

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?