Team-Agro-NL_beeldmerk

Serious Request Lifeline actie

De 3FM Serious Request DJ’s liepen tussen 18 en 24 december 2019 de Serious Request Lifeline; een voettocht van Goes naar Groningen. Zo probeerden zij voor het Rode Kruis geld op te halen om mensenhandel tegen te gaan. Op initiatief van Agractie Nederland zijn er groepen boeren(aanhangers) gemobiliseerd om trekkers langs de route te krijgen. Uiteraard werkte Team Agro NL hier graag aan mee!

We zijn ’s morgens om 6:15 uur gestart in Laren (Gld) om daar de DJ’s te verwelkomen met circa 60 (!) trekkers, een aantal traptrekkers en de gouden trekker. Het animo vanuit Laren was groot, mede dankzij het aanjagen van Voll Gass! Vervolgens zijn we doorgereden naar Deventer om aan te sluiten bij een groep uit regio Teuge.

Deze groep had naast trekkers ook een huifkar met koek & zopie, gebak en een Dixi voor jarige DJ Herman meegenomen. Op de Brink in het centrum van Deventer werd kaas & worst uitgedeeld en koek & zopie verkocht voor het goede doel. Uiteindelijk hebben de boeren en agrarisch gezinden uit regio Laren & Deventer ruim € 500,- weten te doneren voor het goede doel!

Serious-Request-Lifeline_steun-Team-Agro-NL

Andere nieuwsberichten

Boerenerven gezocht voor RondjeKavelpad 2024

BoerEnLunch 2024 Heerlijk lunchen op de boerderij

Heerlijke boerderijlunch voor honderden Overijsselse leerlingen

Op de hoogte blijven?

Wie wordt

De Gouden Trekker

van 2024?